Junker Marine AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

 

Junker Marine AS har over 20 års erfaring fra båtbransjen og har spesialisert seg på motorbytte og installasjon av thruster-systemer. Vi har arbeidet med en rekke kjente merkevarer som bl.a. Volvo Penta, Yanmar, Craftsman, ZF, Sleipner og har levert maritime tjenester for en rekke båtimportører og forhandlere i mange år. I dag er vi hovedimportør av motorer og utstyr fra Craftsman Marine, FNM Marine, Scam Marine, Combi-electric -elektriske båtmotorer og thrustere fra QS Seamaster.

I tillegg er vi forhandler for bl.a. Volvo Penta, Sleipner, ZF, Twin Disc, PRM, Victron og Skanbatt.

Vi har kontor og utstilling hos Randesund båtsenter, Dvergsnesveien 120, men vi er ofte ute på oppdrag. Det er derfor lurt å avtale på forhånd. Om det er mer hensiktsmessig for deg å komme innom på kveldstid eller helg, så ordner vi dette. Vi foretrekker at du kontakter oss på mail, telefon er bemannet 15-1630.

Firma drives av Bjørnar Ørstavik som er utdannet maritim ingeniør og har arbeidet i båtbransjen hele livet. Bjørnar har bodd i båt i 10 år, krysset atlanterhavet i en 25 fots seilbåt http://www.sailingkajsa.net, vært på langturseilas med egen båt http://erikaparker.no Norge-Karibien-USA-Grønland-Norge og tilbringer fortsatt store deler av sommerhalvåret ombord i en båt, gjerne lokalt på sørlandskysten, i Nordsjøen eller langs den flotte norskekysten. 

Sertifikater: Dekksoffiser kl 6 (+utdaterte papirer for D1, alle skip), GMDSS-sertifikat, IMO 80 sikkerhetskurs, passasjer og krisehåndteringskurs. 

Trykk ENTER for å søke