På salg!

LVM 4,2 340 HP

kr326.000 kr239.000

LVM, bygget på VM Motori 4,2 6 sylindret rekkesekser

Forbedret utgave med lavere utslipp og mer behagelig gange.

340 hp @ 3800 rpm

460 kg

Bosch Common Rail-system og motorstyring

Kan leveres med både hekkagregat og girkasse, eller klargjort for Volvo-drev

 

Kategori:

Beskrivelse

VM produserer yrkesmotorer beregnet for Industri og Marine, i tillegg er de en stor produsent av bilmotorer til bla. Jeep og Chrysler. VM Motori har over 50 års erfaring med produksjon av motorer.

Denne motoren er bygget på VM Motori sin 4,2 liters 6 sylindrede marinemotor som har vært på markedet en årrekke. LVM har oppgradert og forbedret motoren i samarbeid med VM og sertifisert etter de nye utslippskravene. Den er utstyrt med moderne Common Rail-teknologi fra Bosch og fått flere forbedringer som sørger for lavt forbruk og svært god ytelse kombinert med lave utslipp. Mariniseringen kommer fra Mota (som også brukes på Volvo D4/D6).

Veil. Pris på denne fantastiske motoren inkludert TM880A girkasse er 326000 inkl. mva. I vinter slår vi av 47000 kr og selger den uten gir for 239000,- inkl. mva. Pris med TM880A girkasse kun 279000,- inkl. mva

Kan leveres med alle typer gir, vannjet, Mercruiser-drev eller klargjort for ditt Volvo-drev.

Motoren leveres standard med instrumentpanel, ledningsnett, motorlabber og oljeskiftpumpe beregnet for permanent montering på skott i motorrom for enkelt vedlikehold

Dette er en motor som er designet for Marine og industribruk fra grunnen av og må ikke sammenliknes med mariniserte bilmotorer. Den har en helt annen oppbygning og er designet for enkelt vedlikehold med servicepunkter strategisk plassert.

Teknisk datablad LVM: https://irp-cdn.multiscreensite.com/241b3a2c/files/uploaded/ML706LX.pdf

En ny motor er en investering i et komfortabelt, problemfritt og sikkert båthold. Vi har solgt og installert motorer i Norge siden 2010 og kjenner produktene svært godt. Vi vet alltid hvilken løsning som passer best til din båt!

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “LVM 4,2 340 HP”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *