FNM 20 HPE -180

FNM 4-sylindret 20HPE motor er bygget på GM B-sin familieplattform og finnes i en rekke små og mellomstore biler i Europa. Motoren har et topp moderne common-rail diesel-innsprøytningssystem som er styrt av en styringsenhet spesialutviklet av FNM for marinebruk.

Motoren yter 175 hk @ 4000 rpm.

Motoren er svært kompakt, kraftig og pålitelig. Reservedeler er lett tilgjengelig og billig da denne motoren er en av de mest brukte bil-motorer i Europa.

Pris fra veil 172000,- inkl. mva

Kategori:
Ta gjerne kontakt for info og aktuelle kampanjer!

Beskrivelse

FNM Marine leverer toppmoderne Common Rail motorer fra 40-330 hk og har hovedkontor i Italia.
FNM Marine er et innovativt selskap som legger mye ressurser i produktutvikling. FNM benytter basemotor fra Fiat, Iveco og VM Motori og kjennetegnes ved å være svært lette, miljøvennlige og driftssikre. Deres multijet system gir et ekstremt lavt dieselforbruk. Motorene er godkjent for både fritidsbruk og yrkesdrift. FNM leveres med både gir, vannjet og hekkagregat. Den kan også leveres et toppmoderne prisbelønt blue hybrid-system som gjør at du kan kjøre elektrisk og lydløst i lave hastigheter og sømløst skifte over til diesel når hastigheten økes. Systemet er konstruert slik at hybridenheten lader batteriet svært effektivt og raskt kan få ladet opp batteribanken om bord underveis. Denne løsningen blir mer og mer aktuell i mange områder hvor det stilles strenge krav til miljø og for de som benytter båten mye i saktefart, for eksempel fiskere. Her kan du komme fort ut på fiskeplassen din, også kjøre sakte og lydløst mens du arbeider på dekk, uten støy og lukt av sur dieselrøyk. Når du kjører tilbake lader motoren opp batteriene igjen slik at den er klar for en ny dag med komfortabel elektrisk fremdrift.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “FNM 20 HPE -180”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *