E-Tech elektrisk og hybrid framdrift

kr39.000

Beskrivelse

E-Techdrives produserer smarte el og hybridløsninger for båt. Vi er importør og kan levere flere forskjellige varianter.

POD-motorer, hvor du erstatter roret på båten din med en styrbar el-motor. Fordelen med denne løsningen foruten utrolig god manøvrerbarhet er at motoren er under vann. Du får frigjort mye plass om bord. Systemet er svært brukervennlig og trenger ingen service. På sikt kan du spare betydelige beløp. Pris for disse motorene som et komplett sett ex. batterier starter på 37900 kr.

Se E-Tech sine filmer

El/hybrid innenbordsmotor kan installeres som ren elmotor, eller du kan kople den i serie med eksisterende dieselmotor. Systemet passer alle motorer og gir deg fordelen ved at du for eksempel kan kjøre elektrisk når du ønsker og slipper rekkeviddeangst. Utmerket løsning for de som er glade i å fiske. Kom deg kjapt ut på fiskeplassen med dieselmotoren, kjør sakte og lydløst med elektrisk fremdrift mens du fisker, eller bare vil kose deg på sjøen i lav hastighet.

Elektrisk fremdrift passer utmerket til mindre saktegående båter. Du kan plassere hele motoren under dørken og frigjøre mye plass. Du kan glede deg over lite støy og fravær av eksos. Ikke minst vil du spare mye penger på vedlikeholdet da disse motorene ikke trenger noen årlig service eller konservering utover vanlig kontroll av batteriene. Finnes i effekter fra 4-35 kw. Pris fra kr 52000,- inkl. mva.

For de som er glade i å seile er dette en utmerket løsning da motoren vil lade batteriene mens du seiler på samme måte som en slepegenerator. Finnes for både seildrev-båter og aksel-installasjoner.

Fremdriftsløsning settes opp av oss i samarbeid med produsenten. Ta kontakt for hjelp til å finne ut hvilken løsning som passer best til din båt.

 

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “E-Tech elektrisk og hybrid framdrift”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *